L’Ajuntament de Cunit destina 36.000€ a la subvenció de llibres de text i a les AMPES

L'objecte d'aquesta subvenció serà el cost/alumne per adquirir llibres de text obligatoris dintre del projecte de reciclatge de llibres de cada centre escolar.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Cunit ja ha començat a treballar en les dues línies de subvencions de cara al curs que ve portant a aprovació les bases de la subvenció per a l’atorgament d’ajuts individualitzats a famílies en situacions socioeconòmiques desfavorides per a l’adquisició de llibres de text per al curs escolar 2018-2019, i l’aportació de 6.000€ destinades a les AMPes per a activitats a realitzar fins a la finalització del present curs.

L’objecte d’aquesta subvenció serà el cost/alumne per adquirir llibres de text obligatoris (no inclou els llibres de lectura, diccionaris, agendes escolars i material complementari), dintre del projecte de reciclatge de llibres de cada centre escolar.

Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament, afirma que “Aquestes subvencions pretenen donar suport tant a les famílies que estrobin en dificultats per a l’adquisició dels llibres, com a les AMPES alhora de realitzar projectes educatius a les escoles i a l’Institut”.