Jaume Casañas, cap de llista per Cunit a les eleccions municipals del 2019

Casañas aposta per seguir treballant en la línia que s'ha treballat fins ara i oferir un projecte de futur atractiu, sostenible i que faci recuperar el temps perdut a Cunit

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat dijous dia 19 de gener en assambea local i amb la presència de la presidenta comarcal Olga Navarro i la presidenta local Joana Artés, es va dur a terme l’elecció del cap llista del PDeCAT per Cunit per a les properes eleccions municipals del 2019.

A l’assamblea van assistir també Montse Carreras, Eva Serramià entre d’altres membres del PDeCAT de Cunit i de la comarca. Casañas va ser escollit per unanimitat.

Jaume Casañas ha explicat a La Ciutat del Baix Penedès que “vull agrair la confiança de la gent de Cunit, a Montse per haver-me passat el relleu en aquest projecte municipal”. Casañas també ha indicat que “la intenció és seguir treballant en la línia que s’ha treballat fins ara; tenir un rigor pressupostari, de pensar en el Cunit d’ara i del que vindrà i sobretot, poder oferir un projecte de futur a la gent de Cunit, que sigui atractiu, sostenible i que faci recuperar el temps perdut a Cunit per tots els problemes que hem tingut de deutes, de mals governs que hi ha hagut”. Jaume també ha volgut remarcar la tasca de Montse Carreras durant aquests anys dient que “la Montse ho ha fet molt bé en aquest sentit aquests vuit anys, ha posat les bases i que sense el que s’ha fet, no tindríem la possibilitat de pensar en un futur de Cunit que ara tenim i en el que volem ser els protagonistes”.