Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

El CFA Dolors Paul convidat al XI Encuentro internacional de experiencias educativas de Tenerife

Avatar photo

El CFA Dolors Paul ha presentat alguns dels projectes desenvolupats al llarg dels darrers anys al 'XI Encuentro y muestra internacional de experiencias educativas' celebrat a El Rosario, Tenerife, durant els dies 19, 20 i 21 d'octubre

La jornada, organitzada per la Sociedad Canaria Elio Antonio de Nebrija amb el suport del Cabildo de Tenerife i de la Consejería de Educación del Gobierno de Canarias, entre d’altres, ha comptat amb la participació de prop d’un centener de professionals de l’àmbit de l’educació de les illes Canàries, d’arreu de la península i de diferents països de Llatinoamerica com Argentina, Mèxic o Cuba.

Des de l’escola d’adults de Cunit s’ha participat amb una de les ponències inaugurals de les jornades amb el títol “TICS, aulas y comunidad educativa: algunos modelos de trabajo en red”, on s’han presentat tres dels grans projectes desenvolupats des del centre de formació d’adults cunitenc durant el darrer curs escolar amb la implicació de la comunitat educativa i de diferents agents educatius i empresarials del municipi. Així doncs, els assistents han pogut descobrir projectes com “Fes-te donant“, a partir del qual es va coordinar la campanya de donació de sang local, “Una passejada per la història al Penedès Marítim“, un recorregut audioguiat pels principals elements del patrimoni del territori, o el “Tastets d’oficis“, una experiència pionera a Catalunya de pràctiques professionals inserida dins del curs de graduat en educació secundària. A més, l’escola ha participat de la mosttra de projectes organitzada amb motiu de les jornades aportant els treballs realitzats per l’alumnat i posant a la disposició dels assistents material divulgatiu i turístic del municipi.

“Estem molt contents del reconeixement del món educatiu respecte la feina desenvolupada a l’escola d’adults de Cunit”, assenyala en Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit. “L’Ajuntament aposta decididament per l’educació i per la formació de les persones adultes i continuarem dedicant esforços per promoure experiències d’aquestes característiques”, conclou el regidor. Les persones interessades podran trobar més informació sobre els projectes desenvolupats pel CFA Dolors Paul a la web de l’escola (www.escolaadultscunit.cat/cfa).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Desmantellada una plantació de marihuana indoor en una nau industrial de Santa Oliva

Notícia següent

ERC del Vendrell demana la dimissió de la portaveu de C’s M. Luz Ramírez

Notícies relacionades