Comença el servei de socorrisme i salvament a les platges de Cunit

Enguany s'incorporen 4 socorristes, 2 torretes i un mòdul més al servei que es prestava l'estiu passat. El nou mòdul està situat a la platja de Cunit Diagonal-Cunit d'Or

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El servei de socorrisme i vigilància es presta tots els dies de la setmana des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda de forma ininterrompuda.

Aquest estiu 2017, seran 17 socorristes professionals contractats per l’Ajuntament els que vetllaran per la seguretat a les platges. En total, hi haurà 14 socorristes cada dia i un reforç d’entre 2 i 4 persones voluntàries de l’Associació de Voluntaris i Protecció Civil els caps de setmana.
En total, hi haurà 8 torretes i 3 mòduls de salvament amb equips d’oxigenoteràpia, traumatologia i 3 desfibril·ladors. El servei també compta amb un vehicle 4×4 i 6 kayaks de rescat.

Identificació dels banyistes
Després de la bona acollida de la campanya de polseres identificatives estius anteriors, enguany es torna a posar en marxa. Les polseres d’identificació dels nens i nenes i de persones que són susceptibles de perdre l’orientació,estan  disponibles en els mòduls de salvament.

El regidor Ivan Faccia, responsable de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, afirma que “en les cinc temporades que portem gestionant directament aquest servei hem anat incrementant els recursos de cara a millorar en rapidesa i en prevenció. Després de l’excel·lent acollida de la incorporació del Dron l’estiu passat, enguany comptem amb 6 kayaks de rescat. Esperem amb tot, arribar al 15 de setembre hissant la bandera blanca i no haver lamentat cap víctima”.