Cloenda del curs de monitors d’educació de lleure a Cunit

El dimecres 19 de juliol va finalitzar el Curs de Monitors amb l'entrega dels diplomes als 25 joves que han realitzat el curs.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest passat dimecres va finalitzar el Curs de Monitors de Lleure que s’ha realitzat a Cunit amb Jove Baix Penedès.

A la cloenda hi van assistir el Conseller Comarcal de Joventut i el Coordinador de Joventut de la comarca, els quals van entregrar els diplomes juntament amb la Tècnica de Joventut del municipi.

El curs de monitores i monitors és una formació que pretén capacitar les persones per animar i educar infants i joves en el temps de lleure, tot desenvolupant una acció que beneficia el teixit social i ajuda a desenvolupar la responsabilitat personal i de grup.

És una formació útil, atès que s´adquireixen capacitats pràctiques imprescindibles per al desenvolupament de la tasca de monitor/a, suposant alhora una experiència gratificant, un element important de formació personal i la possibilitat de compartir experiències amb la resta d´alumnes del curs.

Fer el Curs de monitors suposa, tanmateix, manifestar una garantia davant els infants i joves, els seus pares, i l´administració i la societat, ja que assegura una formació i possibilita l´obtenció del Diploma de Monitor/a d´Activitats d´educació en el lleure Infantil i Juvenil de la Generalitat de Catalunya.