Carme Martínez: “La nostra prioritat és posar a les persones al centre de l’acció política”

Som un partit que no amaga la seva identitat, som republicans, independentistes i solidaris, i sobretot, d’esquerres

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de Carme Martínez, candidata a l’alcaldia de Cunit. Foto: Cedida

Com valores l’acció de govern del teu partit?

Esquerra Republicana de Cunit porta ja 8 anys dins el govern del nostre consistori, hem pogut fer grans projectes dels que estem molt orgullosos.

Quins són els projectes més importants que heu dut a terme des d’ERC Cunit?

Els projectes més importants que hem realitzat en el nostre municipi són la implantació dels patis oberts (actualment al Pompeu Fabra); hem recuperat l’Espai Jove; la contractació de la figura de l’educador de carrer; hem canviat el model de gestió, actualment portem la gestió directe del complex poliesportiu els Joncs i el socorrisme, on hem format a més de 50 joves cunitencs i cunitenques a través de la nostra regidoria de Protecció Civil, aquests dos serveis eren externs.

Quins son els projectes més importants que portareu a terme en cas que us donin el suport majoritari?

Volem crear la figura del coordinador esportiu per fomentar la cooperació entre les diferents associacions esportives; ampliació dels patis oberts a les escoles de Cossetans i SolCunit i en aquest programa, obrirem les pistes i les instal·lacions esportives escolars a la pràctica esportiva de les entitats i la ciutadania; potenciarem els Consells de Joves i d’Infants; augmentarem el nombre d’educadors de carrer i dinamitzadors; crearem la Oficina Municipal d’Escolarització i desenvoluparem el projecte d’educació 360º; redactarem un pla d’accessibilitat municipal per trencar amb les barreres arquitectòniques del municipi; farem un estudi de les persones grans i amb discapacitat i invertirem socialment perquè visquin amb autonomia personal i dignitat; dissenyarem una mirada específica adreçada a les dones grans per tal que no pateixin solitud i abandonament; treballarem amb els centres educatius i món associatiu per donar eines de prevenció i detecció de violència masclista; promourem la tinença responsable dels animals de companyia, fomentarem la col·laboració amb les associacions d’animals; augmentarem les sancions a les ordenances municipals per erradicar els excrements d’animals de la via pública.

Parlem de possibles pactes, teniu alguna línia vermella?

El nostre pensament és un Cunit en Positiu i per això el nostre eslògan de campanya “#CunitenPositiu”, i per això sempre participarem en el DIÀLEG i diàleg. Som un partit que no amaga la seva identitat, som republicans i no podem posar línies vermelles quan per a nosaltres la ciutadania està al centre de les nostres accions polítiques. Volem governar per a tots i per a tothom.

Perquè demanes el vot als cunitencs i cunitenques?

Esquerra Republicana és un partit de garantia en les polítiques socials, en la transparència i en la igualtat, som defensors del nostre entorn; la ciutadania estarà situada al centre de la nostre governança; per nosaltres la educació és i serà sempre el motor de transformació de la nostre societat. Si vols que tot això sigui realitat, vota Esquerra Republicana de Cunit.