Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Arriba el DiverMercat a Cunit

Avatar photo

Les regidories de Relacions Ciutadanes i Promoció Econòmica i Comerç organitzen, conjuntament, la primera edició de l'activitat DIVER-MERCAT, amb l'objectiu d'incorporar nous instruments de dinamització social, cultural i econòmica municipal

La planificació de la proposta es caracteritza per l’atracció d’activitat econòmica relacionada amb la producció artesanal de qualitat i proximitat, i la programació d’activitats de lleure d’ampli espectre, des d’activitats per a infants a d’altres per gaudir en família.

Els productes susceptibles d’exposició i venda, com ara coques, pa, olis, mel, embotits, formatges, pastisseria, melmelades, envasats alimentaris, cervesa, vi, cava i licors, entre altres, conviuran amb productes no alimentaris: joieria, bijuteria, sabons naturals, minerals, vidre, fusta, acer, teixits, escultures, entre altres.

En una primera fase, DiverMercat s’establirà un cop al mes al llarg de quatres mesos: 24 de febrer, 24 de març, 28 d’abril i 26 maig, que configurarà el primer estadi del desplegament. En funció del resultat de l’experiència, s’ampliarà als mesos de setembre, octubre i novembre de 2018 i es planificarà per al 2019.

El període de presentació de sol·licituds de participació es tancarà el dia 9 de febrer. El Recinte Firal es situa al terreny adjacent al Centre Cívic Cal Cego, carrer Ponent, 1 de Cunit.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Noèlia Casellas és la nova subdelegada dels Serveis Informatius de la CCMA a Lleida

Notícia següent

El raper Pablo Hasel diu a l’Audiència Nacional que es limita a relatar “fets objectius” i “defensar drets democràtics”

Notícies relacionades