Christian Martínez: “Santa Oliva es mereix tornar a tenir un Ajuntament que es preocupi de la seva gent”

Avatar photo

Entrevistem a Christian Martínez, alcaldable del PSC a Santa Oliva a les eleccions del pròxim 28 de maig.

Queden tres dies per les eleccions municipals. Algun vaticini?
Més que un vaticini, tinc el desig de què el PSC torni a guanyar les eleccions municipals a Santa Oliva. Durant aquests anys hem dut a terme una oposició assossegada, coherent i defugint de la crispació a la qual, malauradament, estem acostumats al món de la política i hem estat al costat dels veïns i veïnes sempre que ens han necessitat. Crec que aquesta manera de fer ha estat valorada positivament pel veïnat i així es reflectirà a les urnes el diumenge vinent.

Volem guanyar i fer-ho amb una majoria prou sòlida per a no haver de dependre de ningú. Per tant, diumenge, tothom a votar socialista!

Nega, doncs, la possibilitat d’un pacte post-electoral?
Aspiro a guanyar i a formar un govern sòlid i estable perquè crec que és el que realment necessita el nostre poble. Més en aquests moments tan marcats per la incertesa, donat el context general.

Dit això, si els veïns i veïnes així ho consideren a les urnes, nosaltres hem parlat sempre amb tothom i continuarem fent-ho. Això sí, en el cas que sigui necessari pactar amb altres forces polítiques, els pactes que acordi el PSC de Santa Oliva es decidiran a Santa Oliva i seran per defensar els interessos de Santa Oliva. Punt i final.

I què el que pot oferir vostè com a alcaldable?
Solvència, honestedat, proximitat, capacitat de treball i de coordinació d’equips i, una cosa molt important que sovint no se cita, però que en política és clau: experiència. A banda de la meva experiència laboral com a funcionari de l’àrea d’hisenda d’un ajuntament, soc regidor a Santa Oliva des de 2011, he tingut la responsabilitat de portar àrees importants com ara hisenda, ocupació, educació, centres cívics, joventut o serveis socials. També he estat conseller comarcal de serveis socials i actualment soc responsable de l’àrea d’ocupació del Consell Comarcal. Què vull dir amb tot això? Que tinc un bagatge d’experiència que en política representa un valor afegit, sé com funciona l’administració i conec l’engranatge com per fer que les coses funcionin més ràpidament.

I el PSC? És una marca que ajuda o que provoca reticències?
El PSC és un partit important a Santa Oliva; tradicionalment hem guanyat les eleccions municipals encara que els pactes entre altres formacions no ens han permès formar govern municipal en algunes ocasions. Dit això, com tothom sap, als municipis petits on quasi tots ens coneixem, les eleccions municipals van més de les persones que formen les candidatures que dels mateixos partits. En el nostre cas, el nostre votant és transversal, és a dir, a les eleccions municipals ens vota encara que potser en altres comicis vota a altres formacions polítiques diferents.

 

Té algun referent polític?
En tinc molts però deixi’m concretar-ho en la persona de la Cristina Carreras, que va ser alcaldessa socialista de Santa Oliva. Vaig aprendre molt al seu costat, sobretot la importància de ser conseqüent, és a dir, que el que dius defensar de paraula ho facis també en la teva pràctica política. Això és sinònim també de socialisme: la defensa d’uns drets i prestacions socials, també des dels ajuntaments. Santa Oliva es mereix tornar a tenir un ajuntament que es preocupi de la seva gent. Fem-ho possible!

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − 15 =

Notícia anterior

Mireia Dionisio (PSC): “Tothom tenim dret a viure a Mollet”

Notícia següent

El comú d’Encamp aprova el Pla d’Igualtat 2023-2026

Notícies relacionades