Canvis de trànsit a l’avinguda de Tarragona de Vilafranca del Penedès

Aquests canvis venen motivats per l’inici de la 1a fase dels treballs del nou carril bici que ha d’unir el nucli urbà de Vilafranca amb els polígons de l’avinguda de Tarragona, Estació de Mercaderies, Domenys II, Clot de Moja i travessar les rotondes d’accés a l’autopista AP-7 fins arribar al límit del terme municipal de Santa Margarida i els Monjos.

A partir de dilluns 22 de febrer hi haurà canvis en la circulació d’entrada i sortida de Vilafranca per l’avinguda de Tarragona. Estarà afectat el tram que va des de la rotonda de l’avinguda del Vendrell fins a la rotonda de la variant de la N-340.

Aquests canvis venen motivats per l’inici de la 1a fase dels treballs del nou carril bici que ha d’unir el nucli urbà de Vilafranca amb els polígons de l’avinguda de Tarragona, Estació de Mercaderies, Domenys II, Clot de Moja i travessar les rotondes d’accés a l’autopista AP-7 fins arribar al límit del terme municipal de Santa Margarida i els Monjos.

Aquests canvis obligaran als vehicles que circulin en direcció Tarragona a desviar-se pel lateral de l’avinguda de Tarragona, ja que s’estarà actuant en un dels dos carrils de la calçada central de l’avinguda. De moment, el carril central i el lateral de pujada cap al nucli urbà es mantindran oberts.

Està previst que aquestes restriccions s’allarguin durant dos mesos.