Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Nova campanya per millorar la recollida selectiva a Sant Sadurní d’Anoia

Avatar photo

L'objectiu és reduir la presència de brossa i residus a l’espai públic i l’entorn natural del municipal

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha iniciat aquests dies una campanya per fomentar les pràctiques cíviques al voltant de la recollida porta a porta i reduir la presència de brossa i residus a l’espai públic i l’entorn natural del municipal.

 

La Policia Local i el departament de Serveis comunitaris de l’Ajuntament han endegat un pla d’acció per tal d’identificar a les persones propietàries d’aquestes bosses de residus abandonades i ja han interposat diverses denúncies, tal com estableix  l’Ordenança de Civisme.

 

Així mateix, el cos de Mossos d’Esquadra i d’Agents Rurals han alertat de la presència en les darreres setmanes de diversos abocaments il·legals, alguns de runa i altres residus de grans dimensions i volum, que estan apareixent a diversos espais naturals i industrials del municipi.

 

En aquests casos també s’està procedint a investigar i denunciar als infractors d’aquests abocaments que suposen un greu problema mediambiental i per a la salut pública.

 

L’Ajuntament de Sant Sadurní agraeix a les veïnes i veïns el gran compromís i responsabilitat vers la recollida selectiva i el reciclatge, i demana a la ciutadania la màxima col·laboració per evitar la presència de residus a la via pública i contribuir a la sostenibilitat del nostre entorn, mantenint els espais naturals nets i en les millors condicions per al gaudi de tothom. I també insisteix a prendre consciència del gran cost no només mediambiental sinó també econòmic que generen les pràctiques incíviques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El CAT emprendrà una digitalització per avançar cap a la indústria 4.0

Notícia següent

L’alumna il·lustre de la Complutense perd els nervis durant el discurs i ataca Ayuso

Notícies relacionades