L’ajuntament es gastarà gairebé 2 milions d’euros en l’arranjament de les voreres de Segur de Calafell

L'ajuntament té previst fer front a part d'aquesta despesa amb el romanent de més de 5 milions d'euros de l'exercici anterior.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Calafell tirarà endavant un pla de voreres del nucli de Segur, que representarà una inversió d’1,95 milions d’euros. El projecte preveu 304 actuacions de reparació, reconstrucció o fins i tot nova construcció, que es realitzaran especialment a la part alta i central del nucli, en la franja que va, a grans trets, des de la carretera fins a l’autopista, on hi ha un nivell de desperfectes i una precarietat de manteniment històrics.

El ple municipal d’aquest 4 de setembre ha aprovat el finançament d’aquesta inversió, que es farà amb part del romanent que li va quedar a l’Ajuntament de l’any 2016, que va ser de 5,72 milions d’euros.

Segons comenta el regidor d’urbanisme Miguel Ángel Perín: “No és que a altres nuclis no hi hagi problemes de voreres, però en tenen menys i ja es van resolent. A Segur hi ha una concentració tal de desperfectes que requereix d’una actuació urgent”.