fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

L’ajuntament de Calafell posa en marxa el nou pla de mobilitat a Mas Mel

Avatar photo

S'ha consensuats amb els veïns canvis de circulació per generar places d’aparcament al carrer

L’ajuntament de Calafell ha començat a aquesta setmana a aplicar un nou pla de mobilitat al sector de muntanya del barri de Mas Mel. Aquest pla, consensuat amb l’associació de veïns, dóna resposta a la manca d’aparcament als carrers de la zona, que obligava al veïnat a estacionar damunt de les voreres.

La solució pactada és reordenar el trànsit al barri, de forma que els carrers, que eren tots de dues direccions, en passen a tenir una de sola: així s’allibera espai per crear aparcament.

L’avinentesa s’ha aprofitat per dissenyar uns fluxos de trànsit més raonables, ja que, a banda la problemàtica de l’estacionament, la circulació que hi havia també generava moltes queixes. Així doncs, el trànsit al barri serà més fluid i, sobretot, més segur.

Els treballs de nova senyalització vertical i horitzontal es desenvoluparan, en dues fases, aquesta setmana i la propera. Al sector est de Mas Mel muntanya serà aquesta setmana; al sectors nord i oest, la vinent. L’afectació d’aquestes feins serà mínima i el 17 de març quedaran acabades totes.

Mas Mel no serà l’únic barri o urbanització on s’aplicaran mesures de mobilitat com aquestes. L’ajuntament prepara plans similars a Mas Romeu, Valldemar, Calafell Parc i Calafell Residencial.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona acull l’Assemblea anual de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat

Notícia següent

Un home resulta ferit greu per intoxicació a causa d’un incendi a Girona

Notícies relacionades