Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

La Policia recorda la necessitat de denunciar qualsevol fet delictiu

Avatar photo

També de donar l’alerta, trucant al 112, davant qualsevol conducta sospitosa

L’Ajuntament de Calafell i les forces de seguretat, tant la Policia local com els Mossos d’Esquadra, volen recordar la necessitat que sigui denunciat qualsevol fet delictiu. També de donar avís de qualsevol conducta sospitosa, tot trucant al telèfon 112, perquè això facilita una ràpida reacció de la policia i que s’eviti el delicte.

La seguretat ciutadana i la lluita contra la delinqüència és feina de les forces de seguretat. Però la col·laboració ciutadana hi té un paper clau, tant per a la prevenció com per a la investigació de delictes.

La denúncia és fonamental per poder iniciar diligències policials i aclarir el delicte i detenir-ne els autors. En el cas dels robatoris, com els que hi ha hagut en les darreres setmanes al nostre municipi, les forces de seguretat demanen fer una llista dels efectes sostrets, amb el màxim possible de dades significatives. També demanen que no es toqui res fins a l’arribada de la Policia, en particular objectes deixats pels autors del robatori, eines, puntes de cigarreta…

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detenen la propietària d’un bar de Cunit i el seu corredor d’assegurances per simular un atracament

Notícia següent

Dia de l’Arbre a Canyelles

Notícies relacionades