El portal comercial Calafell a Casa es reinventa per facilitar que els usuaris puguin estalviar

Iniciativa per ajudar a la recuperació econòmica i de l’ocupació al municipi

L’Ajuntament de Calafell ha fet canvis importants en el portal de comerç local “Calafell a Casa”. La plataforma, nascuda en els primers setmanes de la pandèmia per donar suport al comerç que havia hagut de tancar, es reinventa ara per facilitar que els usuaris puguin estalviar en les seves compres diàries.

El procediment de compra s’ha simplificat. Els compradors poden veure els descomptes i ofertes que publiquen en el portal els establiments participants. Quan hagin triat el producte o serveis que volen adquirir, tenen dues opcions. Una, imprimir-se o descarregar-se al mòbil un cupó que caldrà mostrar en el moment de la compra a l’establiment. L’altra, és usar la compra en línia si està disponible: en aquest cas, el sistema ofereix un codi per introduir al web de l’establiment.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que “Calafell a Casa és un projecte que vol reforçar el nostre teixit empresarial”. Lastra afegeix: “Es tracta de posar en contacte venedors i compradors d’una forma senzilla. La ciutadania pot accedir fàcilment a ofertes i descomptes, i els comerciants, fer-los entrar als ordinadors o mòbils dels potencials clients”. “No es tracta de reemplaçar, sinó de complementar”, subratlla Lastra.

Tot això, diu també la regidora, facilitarà que “el veïnat ajudi a la recuperació econòmica i de l’ocupació a Calafell”. I que “té afany de permanència, ja que la iniciativa era anterior, tot i que la pandèmia la va precipitar”.

Després de dues setmanes de funcionament en aquesta nova etapa, hi ha ja diversos resultats:

  • Més de 30 establiments adherits.
  • Més de 100 productes i serveis publicats.
  • Les categories amb més productes són moda, joieria, electrònica, llibreries i papereries i restauració.
  • Més de 1.500 visites.

Amb el suport de la Diputació

Aquesta plataforma de comerç digital forma és impulsada per l’Ajuntament de Calafell i té el suport de la Diputació de Tarragona per tal de fomentar i potenciar el comerç de proximitat, i contribuir en la recuperació del teixit comercial a Calafell arran de la crisi econòmica causada per la Covid-19.