El PACMA porta a la fiscalia el cas del gos mort a trets a Calafell

El partit animalista reclama depurar responsabilitats de l’agent que va disparar i de l’Ajuntament, a qui considera co responsable dels fets

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de la concentració per la mort de Shaitan a la Plaça Catalunya de Calafell. (Lluís Tamayo)
El PACMA ha traslladat a la fiscalia el cas del gos mort a trets per un Policia Local divendres passat a Calafell (Baix Penedès). El partit animalista denuncia que l’agent va abatre l’animal degut a la “greu estigmatització” que hi ha vers els animals tipificats com a potencialment perillosos, i considera “preocupant” que el policia “no fes cap esforç” per contactar amb el servei de recollida d’animals si la bèstia estava generant-li problemes. El PACMA afirma que “no hi ha evidències que perillés la vida dels agents” i demana que la fiscalia determini si es va cometre algun delicte amb el tiroteig. La formació reclama depurar responsabilitats del policia que va disparar contra el gos i també de l’Ajuntament, a qui considera co responsable dels fets.
A la denúncia, el PACMA demana que es prengui declaració als testimonis que van presenciar els fets, que es recuperin les imatges de les càmeres de seguretat de les cases properes al tiroteig i que s’analitzi l’autòpsia i l’impacte de les tres bales.