Calafell treu a concurs l’explotació de la zona d’activitats nàutiques del Port de Segur

Aquest espai està destinat a l’ensenyament de la vela i a diverses activitats esportives i recreatives relacionades amb el mar

Imatge del Port de Segur de Calafell. (Cedida)

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat treure a concurs públic l’explotació de la zona d’activitats nàutiques del Port de Segur. Aquest espai, de 3.000 metres quadrats de superfície, està destinat a l’ensenyament de la vela i a diverses activitats esportives i recreatives relacionades amb el mar.

L’Ajuntament vol donar-li vida a aquesta zona d’activitats nàutiques “perquè és un argument turístic de primera, no tan sols esportiu, en un poble costaner amb cinc quilòmetres de platges”, ha explicat la tinent d’alcalde d’Esports i de Turisme, Maite González.

L’explotació que es treu a concurs serà per quatre anys prorrogables. L’adjudicatari haurà de pagar un cànon anual fix i un de variable. El cànon fix serà de 15.000 euros, més IVA, que correspon al lloguer anual que l’Ajuntament paga a la concessionària del Port. A més, el cànon variable haurà de ser ofert pels aspirants amb un mínim de sortida de 12.000 euros. L’adjudicatària també haurà d’assumir tots els tributs i taxes, cànons administratius i despeses mediambientals que corresponguin a la seva activitat.