Calafell torna a participar, un any més, en la Ruta del Xató

Sis restaurants locals formen part enguany del principal producte de turisme gastronòmic del Penedès

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge representativa de l'elaboració del xató. (Cedida)

Calafell torna a participar, un any més, en la Ruta del Xató, el principal producte de turisme gastronòmic del Penedès. Fins a principis de la primavera, sis restaurants calafellencs oferiran menús basats en el xató: A Can Pilis, Casa Pedro, Eusebio, L’Estany, La Mar de Fons i Vell Papiol.

De la seva banda, la xatonada popular de Calafell se celebrarà el diumenge 15 de març, al nucli de la Platja. Calafell participa des de l’any 2000 en la Ruta del Xató durant els mesos hivernals i organitza, a més, una xatonada popular.

La nova temporada, que s’ha presentat aquesta setmana a Vilafranca del Penedès, vol ser la més “online” de totes, mitjançant el poder de les xarxes socials. La Ruta convida enguany a compartir les experiències amb el xató. I a més, ofereix un catàleg de butxaca amb format mòbil, que inclou totes les iniciatives turístiques i les diferents “Rutes” que poden gaudir els visitants del territori.

Així doncs, hom podrà viure la Ruta del Xató gastronòmica, però també la turística fent-la amb amics, en parella o en família…, tot compartint les experiències mitjançant les xarxes socials. Un perfil reforçat amb l’elecció de la nova ambaixadora de la Ruta, Marta Sanahuja, una de les més prestigioses “influencers” gastronòmiques amb @Delicious Martha.