Calafell torna a convocar els reconeixements a esportistes i clubs

La Nit de Campions se celebrarà el proper 11 de febrer

L’Ajuntament de Calafell torna a convocar, després d’un any d’interrupció per la pandèmia, els reconeixements a esportistes i entitats esportives del municipi. Fins al proper 17 de desembre poden presentar-se candidatures a la regidoria d’Esports. Els guardons es lliuraran l’11 de febrer de l’any vinent, en un acte públic.

El regidor d’Esports, Artur Peña, explica que “és una alegria poder recuperar uns premis que reconeixen l’esforç i l’esperit de superació dels nostres esportistes, així com la tasca de les entitats i patrocinadors que ho fan possible”.

Les entitats i els particulars poden presentar un candidat a candidata a esportista destacat de Calafell. Cal complir algun dels següents requisits: ser natural de Calafell, ser-ne veí o veïna, o ser esportista integrat en alguna associació o entitat local amb una antiguitat mínima de tres temporades. S’ha d’aportar un currículum esportiu de l’any 2021.

Hi haurà dos nivells en la valoració dels mèrits. Un es referirà a esportistes destacats en el nivell nacional o internacional. L’altre, en el nivell regional o local.

També hi ha una categoria que premiarà les entitats destacades. En aquest cas, la valoració també serà doble: associació destacada pels seus mèrits esportius i associació destacada per la tasca social i promoció esportiva de Calafell. A la candidatura caldrà adjuntar-hi una memòria d’activitats corresponent a l’any 2021.

Així mateix, hi haurà quatre distincions especials:

  • La persona que hagi destacat per la seva tasca en el desenvolupament de l’esport a Calafell.
  • L’empresa que hagi destacat per la seva tasca en col·laboració i suport a l’esport de Calafell.
  • La persona que hagi destacat pels seus valors humans.
  • L’esportista més internacional del municipi.