Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Calafell projecta un skatepark d’última generació

Avatar photo

Segons l'Ajuntament s'invertirà 220.000 euros per actualitzar aquesta instal·lació, diners que està reflectit en els pressupostos d'aquest any

Imatge del proyecte. (Cedida)

L’Ajuntament de Calafell està enllestint un skatepark per a les desenes de joves aficionats al monopatí que hi ha al municipi. Serà un equipament d’última generació, que recull també les idees que es van demanar als patinadors, que es venien queixant des de feia temps que l’actual skatepark del passeig de la Unió havia quedat obsolet.

La nova instal·lació estarà al mateix lloc que l’actual, a la zona del pavelló poliesportiu Joan Ortoll. La inversió és de 220.000 euros, contemplats en el pressupost municipal de 2019.

El projecte permetrà renovar uns elements molt antics i danyats. I a més, permetrà satisfer una demanda del col·lectiu de patinadors: que hi hagués zones diferenciades segons l’habilitat o l’edat dels usuaris. El nou skatepark tindrà murs, banyeres, rampes, zones enjardinades i d’ombra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Club Gimnàstica Estètica Constantí organitza la Trobada de petites gimnastes Summia

Notícia següent

Enric Roig, candidat del PSC a les eleccions municipals: “El nucli antic no pot ser només un plató per a la Festa del Renaixement”

Notícies relacionades