Calafell posa en marxa el passaport infantil, un nou producte de promoció del producte familiar

Els infants rebran regals si fan activitats pensades per descobrir la història i l’entorn del municipi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Turisme de Calafell ha presentat un nou producte per promocionar el turisme familiar. És el passaport infantil, una mena de carnet d’activitats on s’estamparà un segell quan se’n faci alguna. Quan s’arribi a cinc, els infants rebran un regal de record de Calafell.

El passaport inclou 25 propostes, de les quals 11 són segellables. Funcionarà tot l’any, és gratuït per ell mateix i individual per a cada nen o nena. Es recull a les oficines de Turisme de Calafell, i quan es tinguin els cinc segells, cal tornar-hi per rebre el regal.

Una part de les activitats les ofereix el mateix Ajuntament de Calafell i es fan als monuments i museus locals, de forma que es fomenta el coneixement del patrimoni històric, així com serveis esportius i nàutics, de lleure i de descoberta de l’entorn natural del municipi. També n’hi ha d’ofertes per empreses de lleure de la localitat.

La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, explica que “la intenció d’aquest passaport és atreure famílies a fer activitats lúdiques o de coneixement de la història local”. Afegeix que “Calafell té molts atractius per descobrir i amb aquest producte pot fer-se de forma divertida i plena de sorpreses per a tota la família”.

González diu també que “les activitats previstes escapen dels tòpics vacacionals i permeten gaudir d’experiències inoblidables, amb la curiositat, l’entusiasme i la il·lusió que només els infants saben transmetre”.