Calafell posa en marxa una campanya per censar i posar xip als animals de companyia

Amb ofertes a diverses clíniques veterinàries del municipi i l’incentiu d’uns petits regals

L’Ajuntament de Calafell posa en marxa una campanya perquè els propietaris d’animals de companyia els censin i els posin, a un preu reduït, el xip obligatori. Aquesta iniciativa, adreçada tant a gossos com a gats comença dilluns vinent, 11 de gener, i estarà activa fins a l’11 de març.

Les persones que tinguin gos o gat, podran portar-los als centres veterinaris Vidavet, Garem i Lucentum, on la implantació del xip tindrà un cost de només 25 euros. A més, si posteriorment els propietaris els censen a l’Ajuntament, podran fer-ho per 5 euros i per cada animal censat es lliurarà un obsequi consistent en una ampolla per diluir orins, un estoig per a bossetes per recollir excrements i una motxilla.

“Hem activat aquesta campanya per facilitar el compliment de la normativa municipal sobre tinença d’animals, fins i tot incentivant-lo amb descomptes econòmics i fins i tot regals”, explica la regidora responsable de benestar animal, Helena Rubio.

La regidora afegeix: “Complir les ordenances és una forma important de fer palès el compromís que adquirim amb els nostres animals quan arriben a casa nostra. I és més, el xip permet recuperar-los si es perden. No hem d’oblidar que un animal de companyia perdut té unes possibilitats molt limitades de supervivència”.

Les clíniques veterinàries col·laboradores són les següents:

VidaVet

Carrer Mallorca, 47. Calafell Platja
977 69 48 11

Carrer de les Eres, 21. Calafell Poble
977 10 97 55

Garem Veterinarios

Plaça Pau Casals, 3. Segur de Calafell
977 67 29 69

Lucentum Veterinaris

Port, local S1. Segur de Calafell
674 35 70 52