Calafell convoca la 27a edició del Certamen de Cartes d’Amor

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Calafell ha convocat la 27a edició del Certamen de Cartes d’Amor. Fins al 16 de març es poden presentar originals al concurs, d’acord amb les bases que poden consultar-se al web de l’ajuntament. El veredicte, com és costum, es farà públic el dia de Sant Jordi.

Aquest veterà certamen, que ha superat el quart de segle, va nàixer l’any 1993 en l’històric programa de Calafell Ràdio “La Biblioteca”, que presentaven Carolina Rion i Serafina Badenas.

Al llarg dels anys, el concurs ha anat adquirint ressò i augmentant el nombre de participants, que els darrers anys ha estat de més 200. La majoria són de Catalunya, però el fet que les bases del premi contemplen poder presentar escrits en qualsevol llengua oficial de l’Estat espanyol, n’arriben de molts altres indrets.

Des de l’arribada d’Internet i les xarxes socials, la difusió del premi s’ha escampat encara més, així com la rebuda d’originals d’altres països: n’hi ha hagut d’arribats des de tota Amèrica i fins i tot des d’Àfrica.