Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

28 propostes de 36 passen a la votació final dels pressupostos participatius 2019 de Calafell

Avatar photo

Les persones empadronades de més de 16 anys podran votar del 29 d’octubre a l’11 de novembre

28 propostes, de les 36 presentades, han passat a la votació final dels pressupostos participatius 2019 de l’Ajuntament de Calafell. A partir de dilluns vinent, 29 d’octubre, les persones empadronades de més de 16 anys podran votar entre les propostes finalistes, a la plataforma de participació electrònica decidim.calafell.cat. El termini acaba l’11 de novembre.

Després de l’estudi de les propostes per part dels serveis tècnics municipals, se’n descarten 8 per motius dels prevists: bàsicament, superar l’import màxim de 200.000 euros per proposta, no ser viables tècnicament, no ser competència municipal o no ser una inversió. També es dóna el cas que l’espai proposat per fer-hi una actuació no és suficient per encabir-la. O que l’actuació proposada té resolucions d’organismes municipals en contra. A la plataforma electrònica es poden consultar també les descartades i els motius pels quals ho han estat.

En la fase de votació, hi haurà un vot per persona, que podrà adreçar-se a una única proposta. Tiraran endavant les que obtinguin més vots fins a exhaurir els 400.000 euros que es posen a votació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × one =

Notícia anterior

El Vendrell prioritza les tasques de neteja a les zones afectades pels aiguats

Notícia següent

L’Enramada comença aquest divendres amb la calafellenca Mary Herrera

Notícies relacionades