Calafell tornarà a celebrar la Nit de l’Esport

Calafell reconeixerà públicament el mèrit i els èxits de 120 esportistes locals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament i el conjunt de les entitats esportives del municipi reconeixeran aquest divendres, 16 desembre, el mèrit i els èxits de 120 esportistes locals. Serà en el marc de la Nit de l’Esport, que es recupera després que se celebrés per darrer cop l’any 2020, dies abans de l’inici de la pandèmia.

El regidor d’Esports, Artur Peña, explica que “estem molt contents de tornar a celebrar aquesta festa, que és l’últim gran esdeveniment de Calafell que torna a la palestra, després de les edicions suspeses a causa de les restriccions”. Peña afegeix: “Hem pogut celebrar competicions molt importants, ara ja amb total normalitat, però ens faltava que la gran família esportiva del municipi es retrobés en aquest certamen”.

Els guardonats han estat proposats per les entitats i clubs. Són 120 premiats, pertanyents a 20 disciplines esportives. S’atorgaran, a més, 9 premis especials, que reconeixen l’associació esportiva de l’any, el patrocini esportiu, la trajectòria, la gestió, l’esport internacional i els valors humans.

El regidor d’Esports destaca que “enguany hi ha més dones premiades, 63, que homes, 53. És una dada que ens alegra perquè va evident que les esportistes estan guanyant l’espai que es mereixen”.