fbpx

Calafell tindrà un pressupost d’uns 65 milions d’euros per al 2024

Avatar photo

L’Ajuntament de Calafell tindrà l’any 2024 un pressupost d’aproximadament 65 milions d’euros. D’aquest total, 9,6 milions seran per al capítol d’inversions. Aquestes xifres es preveuen en les línies mestres del proper pressupost, que s’han d’aprovar anteriorment a la seva elaboració i donar-se’n compte en el ple, com s’ha fet en la sessió ordinària del passat octubre, d’acord amb la Llei d’Estabilitat Pressupostària.

No són les xifres definitives, a l’euro, però sí que han de representar amb força aproximació per on aniran els trets en els comptes municipals de 2024. De cara a l’any vinent, els ingressos de l’Ajuntament seran, en el seu conjunt, un 1,05% superiors als d’enguany. I les despeses baixaran un 0,17%.

Les línies mestres del proper pressupost indiquen que, a 31 de desembre de 2023, l’Ajuntament tindrà un deute viu per import de 35,29 milions d’euros, un 3,45% inferior a l’any anterior. Aquesta xifra representa un 66,53% en la ràtio entre deute viu i ingressos corrents. Es preveu que el 2024, aquest deute baixi fins a 29,64 milions, i que la ràtio caigui fins al 52,60%.

Aquestes línies fonamentals del pressupost de l’exercici 2024 contemplen el compliment de les següents qüestions:

  • L’estabilitat pressupostària.
  • La regla de la despesa.
  • L’equilibri pressupostari.
  • L’anivellament pressupostari.
  • L’objectiu del deute.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + independents compromesa amb l’habitatge de lloguer a preu assequible

Notícia següent

Mor un motorista en xocar contra un fanal

Notícies relacionades