Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Calafell se suma a la celebració del Dia de l’Orgull LGBTI+

Avatar photo

Jornada per a reivindicar uns drets que encara hi ha persones que no poden gaudir

Calafell se suma avui a la celebració del Dia de l’Orgull LGBTI+. Aquesta diada recorda que encara hi ha drets que no són comuns a totes les persones. Per exemple, el dret a caminar lliurament pel carrer sense rebre insults i agressions, o el dret a expressar-nos tal com som en l’àmbit familiar, educatiu o espais d’oci. Per això cal continuar reivindicant l’alliberament LGBTI+.

Calafell ha demostrat el seu compromís amb la comunitat LGTBI+ a través del Pla local LGBTI+, que va aprovar-se l’any passat. Era el primer pla LGBTI+ de la comarca del Baix Penedès. Aquest pla té com a missió transformar la realitat municipal, fomentant la igualtat i la llibertat de totes les persones per a viure sense discriminació.

A Calafell hi ha diversitat afectiva, sexual, familiar i de gènere, i aquesta diversitat hem de conèixer-la, per així acceptar-la i estimar-la. A més, Calafell compta amb serveis per fer efectiu aquest objectiu. És el cas del SAI LGBTI+, que atén qualsevol discriminació o dubte al respecte. S’hi pot contactar a través del correu electrònic [email protected] o del telèfon 977 69 90 09 (extensió 2773).

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − 5 =

Notícia anterior

Pal Arinsal i Grandvalira Soldeu – El Tarter esdevenen les primeres empreses d’Andorra en implementar l’arrodoniment solidari

Notícia següent

La nova promoció de pisos de Francesc Layret de Sabadell ja està en fase d’acabats

Notícies relacionades