Calafell posa en marxa una nova campanya gastronòmica: la campanya del bacallà, que es desenvoluparà entre el 20 i el 28 de gener. Aquesta iniciativa neix per a impulsar la restauració local en una època de temporada baixa.
Hi participen cinc restaurants: Aqkuaaa, A Can Pilis, Las Brasas, La Bodegueta del Pa Torrat i Petit Duval. Tots cinc ofereixen menús, a partir de 25 euros, en què el bacallà és el protagonista, tant en els entrants, com en primers i segons plats. I en els més diversos formats i preparacions.
El segon cap de setmana, els dies 27 i 28 de gener, hi haurà un fi de festa, a la zona del carrer Montserrat, amb vermut musical, animació i ball country.
La regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, explica: “El bacallà és un dels aliments més importants de la cuina tradicional catalana i, per això, un bon argument per a qualsevol campanya gastronòmica”. Afegeix: “Pot menjar-se tot l’any, però hi ha un costum molt arrelat de consumir-lo a les èpoques de fred, fet que ens va bé per a dinamitzar l’activitat econòmica en mesos de menys activitat”.
Organitza aquesta setmana del bacallà l’associació empresarial Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.
L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), l’organisme que gestiona els centres educatius de titularitat municipal de la ciutat, obre el…
Aquesta tarda ha tingut lloc al Teatre Municipal Orfeó Canongí una nova edició de la concessió de distincions de Mèrit…
Un ciclista de nacionalitat britànica i 40 anys ha mort aquest dissabte mentre participava en la popular prova cicloturista Mallorca…
El Cine París de Solsona ha tornat a aixecar la persiana aquest dissabte després que l'any 2020 es veiés obligat…
L'aventurer i presentador de televisió Jesús Calleja ha estat vist passejant pels carrers de Salou, una de les destinacions turístiques…
L'incendi que aquest dissabte ha cremat una gran pila de ferralla en una indústria propera a l'estació de mercaderies de…
Esta web utiliza cookies.