Dimecres, 11 de desembre de 2024
És notícia

Calafell posa en marxa ”La setmana del bacallà”

Avatar photo
Aquest menjar tan tradicional odrà degustar-se en els més diversos formats i preparacions

Calafell posa en marxa una nova campanya gastronòmica: la campanya del bacallà, que es desenvoluparà entre el 20 i el 28 de gener. Aquesta iniciativa neix per a impulsar la restauració local en una època de temporada baixa.

Hi participen cinc restaurants: Aqkuaaa, A Can Pilis, Las Brasas, La Bodegueta del Pa Torrat i Petit Duval. Tots cinc ofereixen menús, a partir de 25 euros, en què el bacallà és el protagonista, tant en els entrants, com en primers i segons plats. I en els més diversos formats i preparacions.

El segon cap de setmana, els dies 27 i 28 de gener, hi haurà un fi de festa, a la zona del carrer Montserrat, amb vermut musical, animació i ball country.

La regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, explica: “El bacallà és un dels aliments més importants de la cuina tradicional catalana i, per això, un bon argument per a qualsevol campanya gastronòmica”. Afegeix: “Pot menjar-se tot l’any, però hi ha un costum molt arrelat de consumir-lo a les èpoques de fred, fet que ens va bé per a dinamitzar l’activitat econòmica en mesos de menys activitat”.

Organitza aquesta setmana del bacallà l’associació empresarial Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’actriu Shannen Doherty, amb càncer terminal i metàstasi, accepta la seva mort

Notícia següent

Un home intenta creuar el riu fugint de la policia

Notícies relacionades