Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

Calafell honora els èxits individuals i d’equip de 120 esportistes

Avatar photo
La Nit de l’Esport també ha reconegut mèrits especials per la trajectòria, patrocini, gestió o valors, de diferents persones i empreses

L’esport calafellenc ha honorat els èxits individuals i d’equip, aconseguits aquest 2023, pels esportistes del municipi. A més, han rebut un reconeixement especial els mèrits de diferents persones i empreses, pel que fa a la trajectòria, patrocini, gestió o valors. En total, s’han lliurat 120 guardon, en una festa a la qual van assistir més de 400 persones.

La festa, celebrada aquest 16 de febrer, ha constatat el bon moment de l’esport calafellenc. La millor prova, tot i que paradoxal, és que alguns guardonats no han pogut assistir a la gala per estar participant en competicions o concentrats amb els seus equips actuals.

Durant la Nit de l’Esport, l’Ajuntament ha anunciat que, en el present mandat municipal, es construiran tres nous equipaments esportius municipals. Seran un nou gimnàs, un pavelló a l’Institut Camí de Mar i un camp de futbol 7 a l’estadi municipal Juan Ríos. L’alcalde, Ramon Ferré, ha explicat que ja hi ha projectes executius per als dos primers casos i que s’està planificant el seu finançament i execució.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Bisbal celebra la bona rebuda de les Activitats Esportives d’Hivern

Notícia següent

Tres persones opten a ser la representació de l’Alcaldia al poble de Garraf

Notícies relacionades