fbpx

“Balla’m un llibre” porta l’espectacle ’11ONZE’ al Vendrell

Avatar photo

El dissabte 2 de desembre a les 11.00 h, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell acull l’espectacle 11ONZE, a càrrec de la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, i inspirat en l’obra de Josep M. Espinàs.

Es tracta d’una proposta inclosa en el projecte “Balla’m un llibre”, un cicle de coreografies curtes creades a partir de textos literaris per ser interpretat en equipaments bibliotecaris d’arreu del territori.

Encetant enguany la seva novena edició, el seu objectiu principal és el d’apropar el llenguatge de la dansa des d’un escenari singular i de proximitat per als ciutadans com són les biblioteques públiques. “Balla’m un llibre” és una col·laboració entre l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

‘11ONZE’ s’inspira en el llibre ‘El teu nom és Olga’, en què Josep M. Espinàs escriu cartes a la seva filla. Es tracta d’un projecte de Vero Cendoya que explora, mitjançant la dansa, l’univers del periodista i escriptor.

Com en els últims espectacles de la ballarina, s’ofereix una peça inclusiva que té com a objectiu celebrar les diferències, alhora que suposa una continuació de la lluita d’Espinàs per la normalització de les persones amb síndrome de Down.

La peça, així, cerca traduir i presentar, mitjançant la dansa, la literatura senzilla i contundent de l’autor, cercant un llenguatge de moviment proper i carregat d’imatges.

L’espectacle anirà introduït per una breu i prèvia introducció a la dansa contemporània, a càrrec de Toni Jodar, ballarí i divulgador de la dansa dins del projecte d’Explica Dansa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Espai Kesse torna a obrir per Nadal amb una trentena de propostes

Notícia següent

Palafrugell millora la nova pista esportiva de l’escola Barceló i Matas

Notícies relacionades