Advocats de l’ICAT ofereixen una xerrada sobre drets i deures als estudiants de l’Institut Escola Àngel de Tobies del Vendrell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Xerrada ICAT a una escola del Vendrell. Font: Imatge cedida per l'ICAT

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona (ICAT) ha aportat el seu gra de sorra a l’educació integral dels alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Institut Escola Àngel de Tobies (El Vendrell) amb una xerrada centrada en els drets i deures dels ciutadans i les estratègies i procediments per a la resolució de conflictes.

Els advocats Ester Girol, Miguel Ángel Cilleruelo (vocals de l’ICAT al Vendrell) i Javier Gutiérrez (diputat 2n de la Junta de Govern) han parlat també de temes fonamentals per a l’educació integral dels menors com la igualtat de gènere i el bulling i el ciberbulling, a més d’aproximar als estudiants la professió de l’advocacia com una opció de futur.

Després de les xerrades, els alumnes han pogut plantejar els seus dubtes sobre aquestes i altres qüestions als advocats que han impartit les xerrades, que han respost d’una manera didàctica i entenedora.

Les sessions s’han fet a petició de l’Institut Escola Àngel de Tobies i s’emmarquen en l’aposta de la Junta de l’ICAT per potenciar la funció social de l’advocacia. Aquestes xerrades estan a disposició d’altres centres educatius que tinguin interès a complementar els seus plans educatius amb aportacions del col·lectiu de l’advocacia.