Un regidor català mostra Sánchez com Kennedy abans de ser assassinat

El regidor ha acompanyat la fotografia amb paraules com “He tingut un somni” i “Espero que tingui la mateixa punteria”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El PP de Lleida obrirà un expedient disciplinari al primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gimenells, Roberto Martínez, per difondre un muntatge fotogràfic contra Pedro Sánchez.

La imatge mostrava la icònica fotografia de John F. Kennedy al seu cotxe instants abans del seu assassinat amb el rostre de Pedro Sánchez i els inserts “He tingut un somni” i “Espero que tingui la mateixa punteria”.

El president del PP a Lleida, Xavier Palau, va rebutjar la divulgació del muntatge a la xarxa social ‘X’ i va defensar la llibertat d’expressió “dins dels valors democràtics i pacífics”.

L’expedient a Martínez arriba després que l’alcalde d’aquest municipi del Segrià, Dante Pérez, estripés el carnet del PP la setmana passada en considerar que el partit havia “traït Espanya” en fer “col·laboracionisme” amb l’independentisme arran de les negociacions per la investidura d’Alberto Núñez Feijóo.

Així mateix, el regidor de Vox a la Paeria de Lleida Josep Roca va compartir  la setmana passada a ‘X’ una fotografia de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart durant les protestes davant la consellera d’Economia el 2017 afirmant que “en un altre país haurien estat abatuts” i que en canvi amb Pedro Sánchez no.

Aquest cap de setmana també s’ha sabut que l’exalcaldessa i regidora del PP de Gomezserracín (Segòvia), Laura del Río, va publicar fa uns dies un missatge al seu compte de Facebook insultant a Sánchez i assegurant que el president espanyol es mereixia “un tret al clatell”.

“Algú més està pensant que no hi ha major fill de la grandíssima puta que el que està en funcions fins al dijous? Un tret a la nuca es mereix…”, va publicar del Río, també expedientada.