Traslladen a l’equip de govern les queixes de directors d’escoles de Lleida

    Traslladaran les queixes pel funcionament del nou contracte de manteniment i neteja dels seus edificis

    El grup municipal del PDeCAT i Unió traslladarà a la propera comissió d’Urbanisme les queixes que ha rebut de diversos directors d’escoles de primària de Lleida pel funcionament del nou contracte de manteniment i neteja dels seus edificis. Segons els responsables de les escoles, hi ha disfuncions amb la nova empresa adjudicatària, tant pel que fa a la periodicitat de la prestació dels serveis com pels mateixos serveis contractats. El grup presentarà un prec recollint aquesta queixa, i la demanda que el Servei d’Educació atengui les peticions que se li fan arribar des de les escoles pel que fa al manteniment dels edificis dels centres.

    La regidora Marta Gispert explica que “els directors ens fan saber que els resulta complicat obtenir  resposta sobre les peticions que fan sobre manteniment bàsic de les escoles, com ara persianes que no funcionen, petits arranjaments, pintura dels edificis o zones d’ombra al pati”.

    Gispert recorda que des del Servei d’Educació de la Paeria “no s’ha donat resposta a les demandes sobre millores de manteniment, com la que es va presentar de manera conjunta per part de totes les escoles al novembre del 2016, i que encara no ha rebut cap resposta”, i reclama que “es posi fil a l’agulla de cara al nou curs escolar”.