Toni Postius presenta la campanya de Junts x Catalunya Lleida per les eleccions municipals

  El lema de la campanya és: Lleida és capital

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Candidatura de Junts x Catalunya Lleida| Mercat dels camps elisis| foto: Marc Camón

  Aquest matí, al mercat del camp d’esports, el candidat a l’alcaldia de Lleida pel grup municipal JuntsxCatalunya Lleida, Toni Postius, ha presentat la seva campanya per les eleccions municipals amb el lema: Lleida Capital.

  A una setmana per començar la campanya electoral, Postius ha destacat la importància d’aquests comicis i ha subratllat la necessitat d’un canvi de govern a la ciutat. El candidat ha assegurat que aniran a tots els barris a explicar el seu model de ciutat i les seves propostes, i que els ciutadans i ciutadanes no es poden permetre 4 anys més d’un govern del 155.

  El lema de la campanya és: Lleida és capital. Volen deixar clar que Lleida és la segona capital de Catalunya i reivindicar la importància de Lleida en el conjunt de Catalunya, així com valorar tots els actius que posseeix la ciutat. L’aspirant a l’alcaldia també ha dit que posaran molt èmfasi en la creació de llocs de treball perquè els joves no es vegin obligats a marxar. També aposten per atreure i captar inversions, així com millorar els serveis públics. El grup sobiranista vol un ajuntament compromès amb el país. Segons Postius, la difícil situació que viu Catalunya no pot quedar aliena a la Paeria: “en les 3 setmanes vinents intentarem mobilitzar a tothom perquè aquest canvi sigui una realitat”.

  Pel que fa a les eleccions generals, Postius ha valorat molt positivament els resultats a Lleida on les forces sobiranistes han aconseguit ser les forces més votades.