Tàrrega celebra l’inici de curs amb un concert gratuït del grup familiar Reggae per Xics

Després d’un any d’aturada degut a la pandèmia, el Festival de música  familiar de Ponent, impulsat per un grup de mares i pares de l’Associació de  joves Agrat de Tàrrega, recupera l’activitat músical amb un concert matinal  a ritme de reggae pel proper dissabte 18 de setembre coincidint amb la  primera setmana de l’inici escolar.

El grup Reggae per Xics portarà a Tàrrega el seu nou espectacle  Quadern de Bitàcola dirigit a un públic familiar.

El nou espectacle és un viatge travessant el mar, una aventura on el públic  més menut coneixerà animals, plantes i personatges molt especials, a més  de descobrir què passa quan s’omple el mar de residus. La banda estrena nova escenografia on atrezzo, llums i so es conjuguen per fer créixer un  show on no hi faltarà la música i l’humor. El grup, que porta més de deu  anys d’èxits a sobre dels escenaris, convida a petits i grans a divertir-se,  però també a reflexionar sobre com cuidem el planeta, a ritme de reggae.

El concert es farà al Càmping Municipal de Tàrrega a les 12h i l’entrada  és gratuïta.

Per protocol, l’aforament serà limitat i caldrà fer reserva prèvia a través  del següent formulari https://forms.gle/yzRDmzSF5ULyVLdLA

Per poder realitzar aquesta iniciativa El Festival Lo Closcamoll compta amb  el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida i l’IEI.