El primer concert del Km Cultural d’agost de Tàrrega reuneix a 200 persones

Els assistents van poder gaudir de les actuacions del grup de versions Talkual i el blues del targarí Edu Escaño

Primer concert del Km Cultural d’agost al Càmping Municipal. Foto CEDIDA

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega va iniciar aquest dijous el cicle d’agost del Km Cultural al Càmping Municipal amb l’assistència d’unes 200 persones. Els assistents van poder gaudir de les actuacions del grup de versions Talkual i el blues del targarí Edu Escaño amb el maridatge gastronòmic de la Cerveseria Mastoll i els cócs de Cal Castellets en un ambient tranquil i segur.

L’organització va seguir tots els protocols de seguretat establerts davant la crisi sanitària i tots els assistents es van haver d’inscriure prèviament. Les distribucions de taules i cadires es van assignar en funció de les reserves i el tast gastronòmic es va fer a la taula assignada.

Des de la regidoria, s’ha valorat molt positivament aquesta primera experiència i s’ha volgut destacar l’aposta per confiar en els grups locals en aquests moments complicats per a la cultura. La pròxima cita del Km Cultural serà dijous 13 d’agost amb el concert del cantautor Xavier Mayora i el grup de versions Cantem i Això amb el maridatge del Celler Carviresa i els cócs de Cal Castellets.

La darrera actuació tindrà lloc el dijous 27 d’agost amb la rumba de la Carlitos Miñarro Band i la parella Aaron & Joaquín i amb el tast gastronòmic a càrrec d’Eco Setrill i Cal Castellets. Les reserves ja es poden fer al web www.culturatarrega.cat

La setmana més cultural de l’estiu

Tàrrega viu una setmana amb un ampli ventall d’activitats culturals i aquest divendres a les 22 h al pati de l’Escola Maria-Mercè Marçal la Regidoria de Cultura ha organitzat el concert d’havaneres amb el Grup Boira.

Dissabte 8 serà el torn de la performance ‘Poesia visual culinària’ a càrrec de l’artista David Ymbernon a la plaça dels Comediants. En aquest cas hi haurà dues actuacions, una a les 21h i una a les 23h, i servirà per començar el Grand Tour, la ruta a peu que caminants  fan amb artistes de totes les disciplines. Aquesta sisena edició sortirà de Tàrrega, recorrerà el Montsec per anar cap als Pallars i acabarà a Farrera el diumenge 30 d’agost.

Finalment, diumenge 9 a les 20h hi haurà audició de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega al pati de l’Escola Maria-Mercè Marçal. Aquestes audicions es podran tornar a gaudir el pròxim divendres 28 d’agost a les 20h al mateix espai.

En tots les actuacions culturals l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia al 973 31 07 31 o a www.culturatarrega.cat