Tàrrega viurà la 10a Fira de la Cervesa Artesana aquest dissabte

Hi haurà fins a 18 productors de cervesa i 10 food-trucks, concerts, espectacles i una gimcana popular

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Tàrrega ja es prepara per acollir aquest dissabte 3 de juny la 10a edició de la Fira de la Cervesa Artesana al Càmping Municipal. Un dels atractius és la variada programació d’activitats paral·leles que s’han preparat durant tota la jornada per amenitzar les 18 parades de cerveseres des de les 12 del migdia fins a les 3 de la matinada.

Les actuacions musicals aniran a càrrec del grup de Bellpuig The Ruralites, que versionarà els clàssics del rock amb el seu estil reggae, i els targarins Pascual & Desnatats, que oferiran la seva variada proposta amb cançons per a tots els gustos. Durant la resta del festival hi haurà sessions musicals a càrrec de DJ Sunday i tancarà la festa Tropical Mystic DJ.

Una de les grans novetats és la celebració d’una gimcana popular a partir de les 12 del migdia amb la cervesa com a gran protagonista. Les colles inscrites hauran de competir en diverses proves per equips i els guanyadors s’enduran un lot de cerveses artesanes.

 

A més, la programació comptarà amb un espectacle a càrrec de l’humorista targarí Eugeni Badia, un show de teles acrobàtiques i el tradicional escalabirres, en el qual els assistents hauran de crear la filera més alta de cerveses amb l’ajuda d’una grua i l’Agrupació Excursionista de l’Urgell. Els Nans de Guixanet també amenitzaran la festa amb una aparició sorpresa durant el certamen.

L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll ja estan ultimant els detalls d’una edició que preveu batre tots els rècords. En total hi haurà fins a 18 productors de cervesa artesana (nacionals i internacionals) que aspiren a superar els registres dels 2.500 litres servits en la darrera edició. També hi haurà deu foodtrucks amb propostes gastronòmiques per a tots els gustos i s’organitzarà una tossinada popular per dinar. Les places del dinar ja es poden adquirir al preu de 14 euros a través del web www.agratickets.cat. En l’edició d’enguany també s’ha de comprar entrada al preu de 4,5 euros per tal de garantir la sostenibilitat del festival i inclourà una gerra commemorativa del 10 aniversari, un tiquet de tast i un tiquet per participar en el sorteig d’un lot de productes.

La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega dona suport a la Fira de la Cervesa Artesana, que també compta amb diverses col·laboracions d’empreses del territori com Borges, BonÀrea, Pintures Roger i Bar Futbol.