Tàrrega organitza amb èxit un nou cicle d’activitats lúdiques i formatives per a gent jove

Programació de la Regidoria de Ciutadania i Educació que dinamitza les vacances de Pasqua integrant arts plàstiques, esport i cuina

L’Ajuntament de Tàrrega imparteix amb èxit durant aquesta setmana un nou cicle d’activitats adreçades a joves de 12 a 17 anys. La iniciativa vol dinamitzar les estones de vacances de Setmana Santa proporcionant alternatives lúdiques i formatives a la gent jove. El contingut dels tallers s’ha seleccionat a partir de les inquietuds expressades per aquesta franja d’edat a través de xarxes socials i assemblees.

Així, la Regidoria de Ciutadania i Educació ha programat quatre jornades d’activitats del 29 de març a l’1 d’abril englobades sota el nom de Camp Jove de Primavera, integrant arts plàstiques, gastronomia i exercici físic. En total, hi participen una vintena de joves, en grups reduïts i amb les mesures de seguretat sanitària.

D’una banda, l’autora Mireia Gonzàlez ha ofert un taller artístic que s’ha perpetuat en un mural de gran format i d’estil abstracte a Can Colapi. Els nois i noies participants han posat així en pràctica els coneixements adquirits contribuint alhora a ornamentar aquest espai urbà.

Els joves també han tingut ocasió de posar-se davant els fogons en un taller de cuina encapçalat per Genís Costa, xef del Restaurant Níam de Tàrrega, i basat en receptes de primavera. La programació ha reservat temps per a l’esport organitzant rutes en bicicleta per l’entorn natural de la ciutat. El consistori targarí, amb suport de l’Oficina Jove de l’Urgell, ha renovat així la bona acceptació de les seves activitats dirigides al públic adolescent durant els períodes no lectius.