Tàrrega ja té a punt el material sanitari que lliurarà als membres de les meses electorals del 14-F

Els col·legis electorals es traslladen a l’Espai MerCAT, el Pavelló Municipal d’Esports i els pavellons de l'Àngel Guimerà i Sant Josep Vedruna, locals que s’ajustaran als protocols

L’Ajuntament de Tàrrega continua treballant en els preparatius de la jornada electoral del proper diumenge 14 de febrer, quan se celebraran els comicis al Parlament de Catalunya.

Entre la logística requerida, figura el proveïment de material sanitari a tots els membres de les meses segons fixa la normativa establerta pel PROCICAT.

En concret, rebran dues mascaretes FFP2, gel hidroalcohòlic, desinfectant per la taula, ulleres protectores, guants d’un sol ús, una pantalla facial i un Equip de Protecció Individual (EPI).

Tot aquest material ja és al magatzem de la Brigada Municipal, que s’encarregarà de fer-lo arribar als col·legis electorals. Així mateix, els membres de les meses rebran instruccions sobre l’ús del material, en especial pel que fa a la franja horària de votació de 19 a 20h (casos positius, aïllats o en contacte directe) i el moment del recompte.