Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Tàrrega inicia l’enderroc del mur i els vestidors de les antigues piscines

Avatar photo

Els treballs deixaran un espai diàfan de 2.500 metres quadrats en plena àrea urbana que el consistori transformarà en zona de lleure

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquest dimarts les obres de demolició del mur que envolta les antigues piscines d’estiu, projecte que també inclou l’enderroc dels vestidors i d’altres estructures del complex en desús. Aprofitant el desbrossament de l’interior del recinte, de titularitat municipal, també es duran a terme treballs d’esporga i de conservació dels arbres existents. La voluntat de l’Ajuntament és deixar net i endreçat un espai de 2.500 metres quadrats que amb el pas dels anys acumulava deixalles, herbes i runa per tal de convertir-lo en un espai de lleure obert a la ciutadania, similar a un parc públic. Els treballs, adjudicats per la regidoria d’Urbanisme del consistori targarí, tenen un pressupost de 34.162 euros. El recinte de les antigues piscines de Tàrrega es va clausurar l’any 2007 arran de la inauguració d’un nou complex al costat de la piscina coberta, dins el Parc Esportiu.
Un cop enllestits els treballs, el solar esdevindrà un espai diàfan enmig d’una àrea urbana, en concret a la cantonada entre els carrers la Plana i Sant Pere Claver. A més, la zona és un dels principals accessos al Parc Esportiu, a tocar del Pavelló del Club Natació Tàrrega i el Club Tennis Tàrrega. Tot plegat contribuirà a embellir el paisatge urbà d’aquest sector, segons expliquen des del consistori.

El recinte de les antigues piscines de Tàrrega es va clausurar l’any 2007 arran de la inauguració d’un nou complex al costat de la piscina coberta, dins el Parc Esportiu. Els vasos de les piscines clausurades es van cobrir de terra per motius de seguretat. El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) va qualificar el terreny com a sòl urbà però amb la crisi cap promotor es va interessar per edificar-hi habitatges. D’aquesta manera i per tal d’evitar el progressiu estat d’abandó del solar, l’Ajuntament de Tàrrega aposta ara per donar una nova utilitat a la finca com a zona d’esbarjo al servei de la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PPC reclama a Colau la retirada de la publicitat a favor del referèndum del TMB

Notícia següent

L’Audiència de Lleida condemna a l’acusat d’intentar matar la seva exdona a Almacelles

Notícies relacionades