Tàrrega felicita l’àvia centenària Concepció Serradell Comaposada

Emotiu acte de reconeixement celebrat a la Residència de la Gent Gran Sant Antoni

Tàrrega ha homenatjat avui la veïna Concepció Serradell Comaposada amb motiu del seu 100è aniversari. L’acte ha tingut lloc a la Residència de la Gent Gran Sant Antoni, on la Concepció ha rebut la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya a tothom que assoleix el segle de vida. Per la seva part, l’Ajuntament de Tàrrega li ha dedicat una placa commemorativa “en reconeixement a tota una vida de plenitud” acompanyada d’un ram de flors.

Com a mesura de prevenció davant la situació de pandèmia, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú (que també és presidenta de la Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni) i la regidora d’Acció Social Associativa, Assumpta Pijuan, han optat per no assistir presencialment a l’acte si bé han transmès la felicitació a la Concepció en nom del consistori mitjançant un vídeo.

El director tècnic de la Residència Sant Antoni, Josep Lardiez, i personal assistencial del centre s’han encarregat de fer el lliurament de la Medalla Centenària, la placa i el ram de flors. Concepció Serradell Comaposada, que fou mestressa de casa, es troba bé de salut i ha agraït les nombroses mostres d’afecte rebudes.