Tàrrega allarga una setmana més les restriccions per l’alta transmissió de covid

L’Ajuntament de Tàrrega ha decidit prorrogar una setmana més, fins al 19 de febrer, les restriccions sanitàries decretades al municipi divendres passat, per la situació de transmissió comunitària de la covid-19. Així se’ls ha informat des del Departament de Salut tot i que els indicadors epidemiològics han millorat els darrers set dies.

El risc de rebrot i la velocitat de propagació han caigut a la meitat, fins a 539,77 i 0,8 respectivament. Hi ha preocupació per la incidència acumulada de casos, amb un augment d’un 61% passant de 107 a 173 en una setmana. Per això els equipaments municipals, parcs infantils i fonts continuaran tancats, l’agenda cultural s’ajorna.

Segons ha comunicat l’Ajuntament de Tàrrega, mentre no tingui lloc un descens de la incidència acumulada, tot fa pensar que es mantindran a la ciutat les restriccions. En aquest sentit, s’ha reiterat la crida a reduir la interacció social tot el que es pugui.

Respecte als equipaments tancats, la Biblioteca Germanes Güell continuarà reduint el servei de préstec de documents. L’Escola Municipal de Música només impartirà classes de forma virtual. D’altra banda, les fonts de la ciutat i els parcs de jocs infantils continuaran precintats.