Talarn fa costat a ‘Corals contra el càncer’, que aplega més de 200 cantaires

El president destaca “la gran tasca d’acompanyament i de suport” que fa l’Associació conta el Càncer a Lleida, entitat a benefici de la qual s’ha celebrat la cantada

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha assistit aquest dissabte a ‘Corals contra el càncer’, una cantada conjunta celebrada al Pavelló Municipal de Miralcamp en què hi han participat més de 200 cantaires pertanyents a tretze formacions corals lleidatanes. L’activitat s’ha emmarcat dins el Dia Mundial contra el Càncer i s’ha celebrat a benefici de l’Associació contra el Càncer a Lleida (ACC Lleida).

Talarn ha estat rebut per l’alcaldessa de Miralcamp, Carme Ribes, per Sisco Maranges, president de l’Associació contra el càncer de Lleida, i per Eva Figuera, gerent d’aquesta entitat, a més de membres de l’ACC Lleida i de la corporació municipal.

En la seva intervenció, Talarn s’ha mostrat agraït per poder ser partícip d’una jornada carregada “de talent, d’emotivitat i de solidaritat”, i ha volgut posar en valor i encoratjar de manera especial l’Associació contra el Càncer a Lleida per “la gran tasca d’acompanyament i de suport que fa”.

De la mateixa manera, Talarn també ha felicitat els cantaires i el públic present al Pavelló de Miralcamp pel seu suport a una jornada que evidencia la seva generositat i que serveix per, d’una banda, ajudar a “prendre consciència que el càncer ens pot passar a tots”, i de l’altra, col·laborar amb una entitat que fa una feina de suport a persones “en el moment de la seva vida en què més ho necessiten”.

La lectura del manifest a càrrec d’un malalta de càncer, Montse Duch, que ha ofert el seu testimoni, ha donat pas al concert, en què s’han interpretat ‘El Rossinyol’, ‘Evocació al Pirineu’, ‘Balada d’en Lucas’, ‘El meu avi’, ‘Boig per tu’, ‘Cànon de la pau’’, ‘Dono la cara per tu’ i ‘Em dones força’. La junta de l’ACC a Lleida ha lliurat obsequis als president de les tretze corals participants, que han estat: Bellcamp (Alguaire), Bellcant (Bellcaire d’Urgell), Clavellina (Torrefarrera), Espiga d’Or (Bellvís), Flor d’Espigol (Rosselló), Flor de Lli (Linyola), Vallfogonina (Vallfogona de Balaguer), La Lira (Torres de Segre), L’Alzina (Alcarràs), Llums de Veu (Pardinyes, Lleida), Sant Bartomeu (Alpicat), la Coral de Miralcamp (Miralcamp) i la Coral Associació Contra el Càncer de Lleida.