Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Reunió de treball amb ajuntaments de la Noguera per a parlar de la mobilitat comarcal

Avatar photo

El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, s’ha reunit aquest dimecres amb l’alcaldessa de Balaguer, Lorena González i Dios; l’alcalde de Vallfogona de Balaguer, Xavier Castellana i Benseny; i l’alcaldessa de Térmens, Concepció Canadell i Salvia, per parlar de les infraestructures de mobilitat viària com la C-13, entre Lleida i Balaguer, a partir de criteris de seguretat viària, impacte ambiental, encaix territorial, trànsit previst, costos o retorn econòmic-social, entre d’altres.

En aquests moments el Departament de Territori està treballant un estudi informatiu de la variant de Térmens, però de la reunió se n’ha extret la conclusió que calia aprofitar aquests treballs per a tenir una visió més àmplia d’aquesta via.

 

Abans d’acabar l’any, el Departament anirà mantenint diverses trobades amb aquests municipis afectats per mantenir un diàleg amb el territori i buscar solucions consensuades, i ampliarà les reunions a altres municipis si s’escau.

La voluntat d’aquestes reunions és poder explicar als ajuntaments els treballs tècnics que s’estan realitzant i escoltar les demandes i preocupacions territorials que permetin arribar a una solució consensuada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 5 =

Notícia anterior

Barcelona estrena el pla #BCNJove2030 per al mig milió de joves i adolescents de la ciutat

Notícia següent

El Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona repartirà 1.025 euros

Notícies relacionades