Reunió de caps de llista de ERC Lleida i laCrida-Cup ahir a la tarda

  La Crida Cup lliura un llaç groc a Pueyo per tal que el pengi de la façana, el dia de la seva investidura

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Rosa Peñafiel, Pau Juvillà, Jordina Freixanet i Miquel Pueyo | foto: cedida

  Ahir a la tarda, es van reunir els representants d’ERC Lleida, Miquel Pueyo i Jordina Freixanet, amb la candidata de la Crida-Cup, Rosa Peñafiel i Pau Juvillà.

  El proper Paer en cap, Miquel Pueyo, va dir en referència a laCrida-Cup, que “és una de les forces polítiques que no estan a la Paeria, amb les quals hem de trobar fórmules, tant per la via de l’ampliació dels processos participatius, com per la via directa del diàleg”. També va assegurar que la seva acció política vol ser especialment reivindicativa i exigent en la consecució d’una ciutat socialment justa.

  Pel que fa a la Crida-Cup, va demanar al proper alcalde de Lleida prioritzar la defensa dels presos polítics, la retirada dels carrers franquistes i l’atenció als temporers. També van lliurar a Pueyo un llaç groc, per tal que el pengi del balcó de l’Ajuntament, en la seva investidura; com a mostra del compromís de l’ajuntament en la defensa de les llibertats col·lectives i en la denúncia de l’existència de preses i presos polítics i exiliades a l’Estat Espanyol. Rosa Peñafiel va dir que continuaran la seva tasca política al carrer i que tindran la mà estesa a l’equip de govern per construir República i el puny tancat contra les privatitzacions dels serveis públics.

  Pueyo va assegurar que “recollirà tots els punts de vista i els analitzarà.”