Protesta per la presència de l’Exèrcit a la fira de formació i ocupació de Lleida

La diputada de la CUP, Nogay Ndiaye, ha entrat amb una pancarta amb el lema 'Les armes no eduquen, les armes maten'

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Uns 20 membres de la plataforma Desmilitaritzem l’educació han protestat aquest dimecres contra la participació de l’Exèrcit en el saló de formació i ocupació FormaOcupa que se celebra al Palau de la Llotja de Lleida.

Els Mossos d’Esquadra han impedit a entrada als membres de la plataforma, a excepció de la diputada de la CUP, Nogay Ndiaye, que ha entrat amb una pancarta amb el lema ‘Les armes no eduquen, les armes maten’.

“Érem unes 20 persones, sempre hem fet aquesta protesta en la fira de formació i ocupació, la protesta és perquè no hi hagi un estand dedicat a les forces armades, perquè no formen”, ha explicat a Europa Press Nogay Ndiaye.

Per part seva, Fira de Lleida ha assegurat en un comunicat que la fira ha obert les seves portes amb gran diversitat d’ofertes laborals presentades per 45 empreses, entitats i institucions lleidatanes.

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, que ha inaugurat la fira, ha precisat que FormaOcupa ha reunit unes 200 ofertes de treball, incloses les del Institut Municipal d’Ocupació.