Proposen una sessió virtual sobre l’autogestió adreçada a músics emergents

L’acte, que havia de tenir lloc de forma presencial a Tàrrega, se celebrarà online el dijous 19 de novembre amb la participació de Joana Serrat, Ana López i Carles Gómez

Us adjuntem una nota de premsa en relació a la jornada virtual de formació que se celebrarà el dijous 19 de novembre (19h) i adreçada a músics emergents. Impulsada per la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música en el marc del seu programa ‘Sóc Autor’, la sessió comptarà amb la participació de professionals del sector i el suport de la Regidoria de Cultura i el Festival Paupaterres.

 

La jornada s’havia de celebrar de forma presencial a Tàrrega però finalment s’oferirà en format online. Sota el títol ‘Com sobreviure des de l’autogestió’, l’acte vol ser una eina d’assessorament per ajudar a tirar endavant nous projectes musicals. La taula rodona comptarà amb la presència de tres professionals que exposaran les seves experiències i vivències amb l’objectiu que puguin ser d’utilitat a altres artistes i les seves trajectòries. Els tres ponents seran Joana Serrat, cantautora; Ana López, músic i responsable de premsa del segell discogràfic Hidden Track Records; i Carles Gómez, músic i responsable de l’empresa de management i discogràfica Crea Músic de Tàrrega.

 

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA a www.latornada.cat

Formulari en línia >> https://forms.gle/Lqz8SrdmeiWHqv9UA