Primera mostra de vins i tapes a Mollerussa el pròxim 15 d’abril

La mostra tindrà una desena de participants entre restauradors locals i productors de vi de proximitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El pati de Cal Jaques acollirà el pròxim 15 d’abril a partir de les 7 de la tarda la 1a Mostra de Vins i Tapes, la qual neix de la mà de l’entitat Mollerussa Comercial en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollerussa, com una activitat destinada a promocionar el comerç local, sobretot el dedicat a la gastronomia encara que indirectament també la resta.

 

La mostra tindrà una desena de participants entre restauradors locals i productors de vi de proximitat, segons han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, acompanyat de la Núria Sans, membre de la junta.

 

Per tal de promocionar l’esdeveniment, Mollerussa Comercial oferirà un tast de vi de franc a aquelles persones que entre l’1 al 15 d’abril bescanviïn un tiquet de compra per un import mínim de 20 euros a l’oficina de l’entitat. La moneda oficial de l’esdeveniment serà el molleuro i els preus tant de les tapes com dels tastos de vi seran populars. Català ha indicat que pel que fa als restauradors han confirmat la seva participació elaborant tapes Breiko, Krostó, Xarel·lo i Patet i ha indicat que, a hores d’ara, estan pendents de tancar els cellers de vins participants.

 

La vetllada, que es preveu que s’allargui fins a les 11 de la nit, estarà amenitzada a partir de les 9 del vespre amb l’actuació del músic local Jan Castelló amb un concert de versions.