Primera caminada inclusiva i pet-friendly a Lleida

Inclou dues rutes dissenyades per a caminar amb els animals de companyia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Fundació AREMI, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, ha presentat avui, una caminada pensada per a realitzar-se amb animals de companyia i que es farà a partir de dues rutes dissenyades per diferents nivells.

El regidor d’Esports, Joventut i Festes, Ignasi Amor i el regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé han assistit a l’acte, acompanyats de la presidenta de l’Associació Aremi, Maria Mercè Batlle, i la vicepresidenta del Col·legi de Veterinaris, Dolors Corredera.

 

La caminada es durà a terme el dia 11 de juny i comptarà amb dues opcions de ruta.

– Ruta TARONJA: Una travessa de 8 quilòmetres que permetrà gaudir dels espais de l’Horta, Mariola i Gardeny. La sortida i arribada es realitzaran des del Centre AREMI i l’hora de sortida està programada a les 9:00 h. El preu d’inscripció per a aquesta ruta és de 7 euros, i els nens i nenes menors de dotze anys podran participar per tan sols 1 euro.

– Ruta BLAVA: Una opció més accessible, amb una distància de 3 quilòmetres completament accessibles. La sortida i arribada també tindran lloc al Centre AREMI, i l’inici d’aquesta ruta està programat per a les 10:00 h. El preu d’inscripció per a aquesta ruta és de 3 euros, i igual que en la ruta anterior, els nens i nenes menors de 12 anys podran participar per només 1 euro.

 

A més, per tal de garantir una total accessibilitat, AREMI posarà a disposició dels participants una furgoneta especialment equipada per a persones amb discapacitat, perquè qui vulgui pugui sumar-se a la iniciativa usant aquest mitjà de transport.

La caminada inclourà un descans a Granja Pifarré, on es farà un parada d’avituallament.

Per a més informació i inscripcions, s’ha de visitar el lloc web de la Fundació Privada AREMI.

https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1872