Globalleida presenta la nova oficina d’atracció d’inversions “Invest in Lleida”

El projecte pretén ser una eina clau per atreure inversions i activitats productives sostenibles i temporalment estables

Avui s’ha presentat la nova oficina d’Atracció d’Inversions INVEST IN LLEIDA, impulsada per GLOBALLEIDA. L’acte ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, del vicepresident de la Diputació de Lleida, Enric Mir i un gran nombre d’empresaris, directius d’empreses i entitats dels diferents sectors econòmics i socials. També ha comptat amb la intervenció de Mr. Pärtel-Peeter Pere, Conseller delegat i soci de la firma de consultoria de màrqueting de ciutats i territoris Future Place Leadership, què ha impartit la conferència “Key success factors for attracting business and talent”, en la qual, ha explicat les estratègies que s’han de seguir en els factors clau d’èxit per l’atracció de talent, els reptes de la marca nacional/territorial i les tendències de marca de ciutat.

Aquest projecte neix, com a eina clau per atreure inversions i activitats productives sostenibles i temporalment estables. L’Oficina de Captació d’Inversions destaca com a grans oportunitats d’inversió al territori, la proximitat a importants centres logístics catalans i les futures inversions en infraestructures com, l’aeroport d’Alguaire, la millora de la xarxa ferroviària i de la xarxa viaria que potenciaran molt més les connexions.

Les línies d’actuació d’aquesta oficina se centren a continuar treballant amb les entitats i associacions per potenciar la inversió a la província. Alhora es pretén seguir treballant per la captació d’inversió de sectors consolidats al territori, com són l’agroalimentari, el turisme o el sector serveis i fer una aposta per a captar-ne de nous, que complementin els sectors tradicionals consolidats de Lleida.

Les principals funcions de l’Oficina seran la detecció d’oportunitats d’inversió empresarial, l’orientació per a empreses amb intenció d’establir-se a la demarcació de Lleida, donar servei de localització empresarial i l’acompanyament de projectes d’inversió de forma coordinada amb els ens de promoció local.